partia e re

  • Hajdari e Patozi krijojnë parti të re

    “Edhe pse nuk ka shumë kohë ne duam të mos i lëmë demokratët pa një alternativ në 30 Qershor”.  Dhe Rudina Hajdari nuk ka humbur kohë. Dy ditë pas kësaj deklarate deputetja e zgjedhur në krye të grupit të ri parlamentar demokrat, së bashku me ish –nënkryetarin e Partisë...
Emisione