Patozi si Ronaldo

  • STOP – EMISIONI 168 (SEZONI 4)

    Binjaket shqiptare ngrenë në këmbë Italinë/ Patozi si Ronaldo. Dy binjake shqiptare, Ina dhe Serena Sinani, kanë marrë pjesë në spektaklin “Voice of Italy”, duke ngritur jurinë në këmbë, pas përformancës së tyre me këngën rep “Shumë pis”.Nesër mblidhet parlamenti në seancë plenare, ndërsa opozita ka menduar një tjetër...
  • Binjaket shqiptare ngrenë në këmbë Italinë (Video)

    Binjaket shqiptare, Ina dhe Serena Sinani, kanë marrë pjesë në spektaklin “Voice of Italy”, duke ngritur jurinë në këmbë, pas përformancës së tyre me këngën rep “Shumë pis”. Në videot e tjera të “Stop” do të ndiqni: Astrit Patozi, pasi regjistroi partinë e re “Bindja Demokratike”, tha se ndjehet si...
Emisione