përgjigja e Ministrisë së Kulturës për lahutën

  • Tjetër rekord i Kryeministrit Edi Rama (video)

    Në emisionin “Stop” në Tv Klan janë trajtuar shkurtimisht ngjarjet politike të ditës, për shkak të “Këngës Magjike” që nisi sonte me natën e parë. Në insertet që Saimir Kodra dhe Gentian Zenelaj prezantuan, Kryeministri Edi Rama duket se ka korrur një tjetër sukses virtual ose për përdorimin e...
  • STOP – EMISIONI 68 (SEZONI 4)

    Rama korr sërish sukses virtual dhe “bëma” të tjera të ditës…?! Ministria e Kulturës u përpoq sot të jepte shpjegime për lajmin, se Serbia regjistroi si të sajën në Unesko, lahutën. Në përgjigjen zyrtare thuhe, se nuk ka patur votim dhe se Shqipëria po negocion me Malin e Zi,...
Emisione