pompa

  • Hapet rruga për koncesionin e pompave të karburanteve

    Komisioni i Prokurimit Publik i ka hapur rrugë pas 4 muaj pezullimi, zhvillimit të tenderit për dhënien me koncesion të kontrollit të instrumenteve matës në karburante. Një vendim i marrë nga katër anëtarë të këtij komisioni lejon që Ministria e Financave dhe Ekonomisë të vazhdojë me procedurën e prokurimit...
  • Pezullohet koncesioni i pompave të karburanteve

    Komisioni i Prokurimit Publik ka pezulluar koncesionin e kontrollit të instrumentave matës në karburante. Burime për Televizionin Klan bëjnë me dije se tenderi është pezulluar momentalisht, pas një kërkesë që ky komision i ka dërguar ministrisë së Financave dhe Ekonomisë dhe Agjencisë së Prokurimit Publik. Në kërkesë, Komisioni i...
  • Video e pabesueshme! E sfidon dot njeri këtë 79-vjeçar?

    Një burrë i moshuar nga qyteti Xuchang i Kinës, është shndërruar në idhull për shumë entuziastë të palestrës. Kjo ka ndodhur për shkak të rutinës së tij energjike të stërvitjes. Zhang Zhuofu, 79-vjeçar, fanatik i palestrës, mund të kryejë pompa me dy gishta, duke ë lënë gjithë trupin të...
Emisione