posta nuk gjen adresën e firmës italiane

  • STOP – EMISIONI 138 (SEZONI 2)

    Dita e verës mes qytetarëve dhe komedisë së politikanëve… Dita e verës u festua në të gjitha qytetet në Shqipëri. Në Tiranë kryeministri Rama dhe kryebashkiaku Veliaj mes batutash, përuruan rikonstruksionin e Pazarit të Ri. Shumë njerëz dolën nëpër rrugë e sheshe, për t’ju gëzuar ardhjes së pranverës. Edhe...
  • STOP/ Si i përzenë firmat e huaja gjykatat shqiptare

    Kompania italiane ABK, nisi aktivitetin në Shqipëri në fushën e qeramikës, në bashkëpunim me një sipërmarrës shqiptar. Presidenti i saj, Aldo Zanibani tregon në një bisedë telefonike në emisionin “STOP” se mori ambiente me qira nga Ilirjan Beqaraj. Por më pas konstatoi se objekti kishte 6 milionë lekë të...
Emisione