protesta e studentëve në ZDF

  • STOP – EMISIONI 92 (SEZONI 4)

    Protesta në ZDF/ skaner për Pajtime Fetahun. Protesta e studentëve në Shqipëri dhe kushtet e tyre në konvikte kanë zënë vend në një kronikë të televizionit gjerman ZDF. Edhe sot studentët e vijuan protestën e tyra para kryeministrisë, madje hodhën edhe lëndë tymuese. Ata thonë, se janë të vendosur...
Emisione