Qendra Shëndetësore Paskuqan

 • STOP – EMISIONI 173 (SEZONI 4)

  Nga parada e 1 majit, në indiferencën e sotme të ditës së punëtorëve. Sot është 1 maji, dita ndërkomëtare e punëtorëve. “Stop” sjell në vëmendje mënyrën, sesi festohej kjo ditë në kohën e diktaturës më parada e parakalime festive para tribunës së udhëheqjes. Por sot edhe përkujtimi i 1...
 • Skandali/ Fitoi portalin “Infermierë për Shqipërinë”, por e hoqën nga puna (Video)

  Uarda Nerguti, tregon në “Stop”, se prej një viti ka punuar si laborante në Qendrën Shëndetësore numër 4 në Paskuqan dhe në gusht është hequr nga puna. Ajo thotë, se mbaruar fakultetin për laborante teknike dhe përfunduar edhe masterin shkencor. Si gjithë të tjerët Uarda hyri në portal, ku...
 • STOP – EMISIONI 128 (SEZONI 4)

  Gjykata e Elbasanit fut ujë/ Shqipëria më e pasigurta në rajon. Në redaksinë e “Stop” ka mbërritur një video, që tregon godinën e re të Gjykatës së Elbasanit, që kullon ujë, që pritet me kova. Një studim i fundit i “Global Financë” e klasifikon Shqipërinë, si vendin e fundit...
 • STOP – EMISIONI 119 (SEZONI 4)

  14 shkurti, mes festës dhe dhunës ndaj grave. Sot është Shën Valentini, dita e të dashuruarve. Gazetarja e “Stop”, ka realizuar intervista me humor në kryeqytet, e kryesisht në ambientet e kodrave të liqenit, ku të rinjtë kanë dalë të festojnë. Eliverta Palla, banore në Yzberisht denoncon dhunën nga...
 • Dy herë i premtuan punë, dy herë e gënjyen. Çfarë ndodh me infermierët e rinj (Video)

  Portali “Infermierë për Shqipërinë” është krijuar nga qeveria për të shmangur emërimet e pamerituara në punë. Kështu, infermierët e rinj aplikojnë online dhe në bazë të arsimit dhe mesatares, përzgjidhen me meritokraci për vendet vakante që ekzistojnë në sistem. Mirëpo, ky nuk ishte rasti i një studenteje ekselente, e...
Emisione