Radvist Dima

  • RUDINA – EMISIONI 16 MAJ 2019!

    Të ftuar: Iva Tiço – Gazetare Olti Curri –  Bloger Enxhi Lula – Gazetare Ngjarjet dhe zhvillimet e reja në showbiz marrin gjithnjë vëmendje maksimale. Postimet dhe komentet e personazheve publikë, shpeshherë ngrenë dyshime, e herë të tjera shuajnë kuriozitetin e ndjekësve të tyre. Megjithatë lajmet e bukura të pritjeve...
Emisione