raporti i komisionit europian

  • Osmani optimist për raportin e KE

    Liria e mediave është një nga kriteret në mbështetje të të cilit Komisioni Evropian do ta vlerësojë pjekurinë e përgjithshme të shoqërisë në Maqedoni, e pastaj do të vendos nëse do t’i fillojë bisedime për anëtarësimin e vendit ose do të presë. Zv/Kryeministri Bujar Osmani, thotë se raporti i...
  • Raporti i KE: Ulet papunësia dhe borxhi

    Shqipëria është vendi i dytë me normën më të lartë të rritjes ekonomike mes vendeve që aspirojnë të bëhen anëtare në Bashkimin Europian. Në raportin e performancës ekonomike të këtyre shteteve, Komisioni Europian e rendit ekonominë shqiptare të dytën me rritjen më të shpejtë, pas asaj serbe. Në tremujorin...
Emisione