Rashela Shehu

  • OPINION – USHQIME TE RREZIKSHME?

    Të ftuar: Dhurata Thanasi – Luga e Argjendtë Rashela Shehu – Gazetare Arvin Kita – Otium Enea Hoti – Drejtor i përgjithshëm në Drejtorinë Rregullatore Perputhshmërinë në Buqësi, Ushqim dhe Zhvillim Rural Saimir Kodra – Moderator i emisionit “STOP” Ilir Pilku – Ekspert i Buqësisë Çdo ditë në Shqipëri...
Emisione