reagon urdhri i psikologut.

  • “Të di edhe ngjyrën e të brendshmeve”, Stop publikon të tjera detaje nga gjyqtari (video)

    Një ditë më parë, “Stop” transmetoi skandalin e gjyqtarit të gjykatës së Fierit, Roland Hysi dhe psikologes Elona Meçani. Në emisionin e sotëm u shfaqën të tjera detaje “pikante” të kërkesave të gjyqtarit Hysi, për raport seksual me gruan, që kishte çështje me të dhe kërkonte thjesht kujdestarinë e...
  • STOP – EMISIONI 93 (SEZONI 4)

    Rikthehet takimi me bashkëqeverisjen dhe “dyluftimi” me studentët. Kryeministri Rama riktheu këtë të mërkurë ritualin e takimeve me bashkëkoordinatorë të qeverisjes dhe qytetarë, që këta të fundit u zgjidhin halle.Qysh në krye të takimit Rama tha, se kishte fjetur pas orës 3 të mëngjezit, pasi ishte detyruar të përballej...
Emisione