Rez Veleshenja

  • ZONE E LIRE – EMISIONI 621

    Të ftuar: Bleona Qerreti – Bleona / Jeta, vepra, te rejat e fundit dhe klipi me i ri Intervista – “Ne rrjeten e Bleones” Intervista – “Nen lekuren e Bleones”  Rez Veleshenja – Super personazhi / Vani fton Canin, Cani fton Vanin Intervista – “Veleshenja ky super aktor”...
Emisione