Robert De Niro

  • De Niro acarohet me shoferin

    Të jesh një figurë publike jo gjithmonë është diçka e lehtë. Shpeshherë të kërkosh privatësinë është e pamundur. I tillë është edhe rasti i Robert de Niro, i cili nuk ka mundur ta ruajë qetësinë përballë kamerave. Pas një takimi në një gjykatë në Manhattan me ish-bashkëshorten e tij...
  • Robert de Niro i jep fund martesës

    Pas 21 vitesh, aktori amerikan Robert de Niro dhe bashkëshortja e tij Grace Hightower, i kanë dhënë fund martesës së tyre. Zërat për divorc filluan kur 75-vjeçari u shfaq në eventin MoMa në New York pa bashkëshorten e tij. Më pas ishte një burim i afërt i cili konfirmoi...
  • Trump i përgjigjet De Niros: Është i goditur dhe me inteligjencë të ulët

    Për një moment u mendua se Donald Trump do ta kalonte në heshtje deklaratën e aktorit Robert Deniro bërë pak ditë më parë në një ceremoni të ndarjes së çmimeve në Nju Jork. Por siç duket Presidenti amerikan ka vendosur t’i përgjigjet pas suksesit që pati në takimin historik...
Emisione