rradhë për analizat e fëmijëve të kopshteve

  • STOP – EMISIONI 7 (SEZONI 4)

    Libra, dekodera, analiza…na shkoi jeta në rradhë…?! Këto ditë janë ritkhyer rradhët e gjata në vend. Rradhë për librat shkollorë, dje dhe sot edhe për dekoderat, pas AMA fiku transmetuesit analogë. Por sot, vendimi i dytë anuloi të parin dhe transmetimet analoge do të hapen deri në 15 janar.Edhe...
Emisione