Rritja e pagave

  • Isa Mustafa thumbon Qeverinë e Kosovës për rritjen e rrogave

    Ish-Kryeministri kosovar dhe kreu i LDK-së në Kosovës, Isa Mustafa ka reaguar pas miratimit në Kuvend të projektligjit për rritjen e pagave. Ky ligj do t’i kushtojë buxhetit të shtetit të Kosovës rreth 120 milionë Euro dhe thuhet se mjekët do të kenë pagat më të larta në rajon....
  • 2.5 milionë lekë për mjekët që shkojnë në rrethe

    Bonusi prej 1 milion lekësh të vjetra për mjekët specialistë që do të pranonin të punonin në spitalet rajonale vendosur 4 vjet më parë joshi vetem 6 mjekë. Ky numër i ulët ka shtyrë Ministrinë e Shëndetësisë që për 2018 të ofrojë dyfishin e pagesës për të plotësuar nevojat...
  • Rritja e pagave, Rama: Jo për të fituar në zgjedhje

    Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur t’iu komunikojë personalisht të gjithë kategorive që do të përfitojnë nga rritja e pagave vitin e ardhshëm dhe një nga këto kategori janë dhe ushtarakët, me të cilët shefi i qeverisë u takua pasditen e kësaj të marte. Rama mohon që rishikimi i pagave...
Emisione