rruga pa sinjalistikë.

  • STOP – EMISIONI 176 (SEZONI 4)

    Hitparade i absurdit shqiptar. Qytetarët kanë sjellë në redaksinë e “Stop” pamje të përmbytjeve në rrugën “Vlorë-Skelë”. Uji u ka hyrë edhe në shtëpi banorëve të qytetit bregdetar.Në Kukës rrugët janë të mbushura më plehra, që janë hedhur ngado.Në Shkodër, pranë shkollës “Arben Broci” kazanët e plehrave janë të...
  • Hitparade i absurdit shqiptar (Video)

    Këto janë disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”. Qytetarët kanë sjellë në redaksinë e “Stop” pamje të përmbytjeve në rrugën “Vlorë-Skelë”. Uji u ka hyrë edhe në shtëpi banorëve të qytetit bregdetar. Në Kukës rrugët janë të...
Emisione