sabit brokaj

  • Atentat në shtëpinë e Sabit Brokaj (31 tetor 1998)

    Rreth orës 04:30 të mëngjesit, persona të paidentifikuar akoma, pranë derës së banesës së Sabit Brokaj, kanë ndezur një leckë të lagur me benzinë si dhe kanë hedhur një sasi të konsiderueshme benzine pranë derës së tij. Flaka ka përpirë banesën e Zotit Brokaj duke djegur të gjitha orenditë...
  • Sabit Brokaj intervistë për Nanon (20 tetor 1998)

    Sabit Brokaj flet ne lidhje me debatin ne mbledhjen  e Partise Socialiste. Ai thote  se debati ishte shume i rendesishem dhe mbarte nje kuptim teper te madh sepse grupi parlamentar socialist provoi qe ka nje emancipim te kenaqshem dhe nje mendim racional i cili me argumenta kundershton mendimin e...
  • Majko justifikon mungesën e Fatos Nanos në parti (11 tetor 1998)

    Mungesa e kryetarit Fatos Nano për një kohë të gjatë në parti, ka nxitur grupin anti Nano të kërkojë votëbesimin e tij. Pas mbledhjes së kryesisë socialiste, kryeministri Majko e justifikon kështu mungesën e Nanos. : “Unë nuk e shoh të arsyeshme të heq dorë nga posti i Sekretarit...
Emisione