shahini

  • Ministrja Shahini mbledh federatat për dhunën

    Të mbledhur nga Ministrja Arsimit e Sportit dhe Rinisë për të diskutuar për ndryshimet në Kodin Penal për minimizimin e dhunës në sport, përfaqësuesit e federatave e adresuan diskutimin e tyre tek financat, ligji për sponsorizimet dhe lehtësitë fiskale për investuesit në sport. “Ndoshta dhe dhuna sportive vjen edhe...
  • Meta la në detyrë Konin, Shahini: E zhgënjyer me vendimin

    Një ditë pasi Presidenti Ilir Meta vendosi të lërë në detyrë rektorin Mynyr Koni, ka ardhur dhe reagimi i ministres së Arsimit, Besa Shahini. Në një reagim në rrjetrin social Facebook, minsitrja e ka quajtur vendimin e Kreut të Shtetit në dëm të interesit publik dhe haptazi në mbështetje...
Emisione