Shauna McDonagh

  • Ishin në pritje të fëmijës, ndërron jetë çifti që ndiqej nga policia

    Një çift që kishin vetëm pak muaj që ishin martuar kanë ndërruar jetë, teksa po largoheshin nga një skenë grabitjeje në Horrow, në veri të Londrës. Patrick dhe Shauna McDonagh së bashku me një person tjetër kishin marrë pjesë në një grabitje dhe kanë gjetur vdekjen pasi janë përplasur...
Emisione