shkaterrim prone

  • Protesta e opozitës, 7 persona të arrestuar

    Policia e Tiranës ka arrestuar 7 persona pas protestës së opozitës pasditen e së hënës. Në kuadër të këtyre hetimeve janë proceduar në gjendje të lirë edhe 15 persona të tjerë. Të arrestuarit akuzohen për shkatërrim të pronës publike dhe goditje për shkak të detyrës ndaj efektivëve. Të proceduarit...
Emisione