shkolla Mrekullia

  • STOP – EMISION 196 (SEZONI 4)

    Prrenjas, fushatë për vrasjen e qenve/ Domje, sherr masiv mes nxënësve. Partia Socialiste hapi të shtunën fushatën për zgjedhjet e 30 qershorit.Një ditë më pas, mbrëmjen e të dielës, opozita organizoi protestën e rradhës, ku nuk munguan edhe aktet e dhunës.Qyteti i Prrenjasit është mbushur me qen të ngordhur,...
  • STOP – MISIONI 175 (SEZONI 4)

    Opozitarët paralajmërojnë një ’97-të të dytë?! Shumë prindër kanë sjellë sërish video të fëmijëve të tyre, që kërcejnë e argëtohen me nisjen e emisionit “Stop” dhe performancën e fllonxave tona.Renaldo u është drejtuar qytetarëve, duke i pyetur, nëse kanë frikë, se mund të përsëritet një 97-të e dytë, sic...
Emisione