sinaloa

  • El Chapo shpallet fajtor për të gjitha akuzat

    Joaquin “El Chapo” Guzman është shpallur fajtor nga një gjykatë amerikane në New York, për të gjitha akuzat që rëndojnë mbi të, 10 të tilla. 61-vjeçari nuk është dënuar ende, por vendimi mund të jetë burgim i përjetshëm. El Chapo akuzohet se ka qenë drejtuesi i kartelit famëkeq meksikan...
  • Dëshmia që rëndon mbi El Chapon për abuzimet me vajzat e mitura

    “El Chapo” drogonte dhe abuzonte seksualisht me vajza të mitura 13-vjeçare. Kjo deklaratë është bërë nga një dëshmitar në gjyqin që po zhvillohet në Nju Jork ndaj lordit të drogës, Joaquin Guzman. Dëshmitari Alex Reubentes, një ish-tregtar droge që aktualisht po bashkëpunon me autoritetet amerikane, ka thënë se një...
Emisione