Skavica

  • Skavica do të ndërtohet nga shteti

    Pas dështimit të dhënies me koncesion, hidrocentrali i Skavicës do të ndërtohet nga Korporata Elektroenergjetike dhe do të prodhojë energji për konsumatorët fundorë. Mësohet se KESH ka nisur punën për të hartuar një projekt të ri fizibiliteti, i cili do të japë përfundimisht zgjidhjen nëse Skavica do të ndahet...
  • Projekti i HEC-it të Skavicës

    Në një tjetër deklarate, Partia Demokratike e ka akuzuar kryeministri Edi Rama për projektin e hidrocentralit të Skavicës. Sipas opozitës, kreu i qeverisë ka hapur zyrtarisht rrugën për të përmbyllur aferën e tij me firmën turke Syzer. Demokratët thonë se, tenderi do të bëhet me 11 korrik dhe se...
Emisione