South Outdoor Festival

  • Vunoi do të jetë epiqendra e “South Outdoor Festival”

    “South Outdoor Festival”, i cili si objektiv kryesor të bashkëpunimit të qeverisë shqiptare me atë gjermane, ka promovimin e turizmit dhe thithjen e sa më shumë vizitorëve të huaj në vendin tonë, në edicionin e tij të dytë do të zhvillohet në Vuno. Ky festival, i cili për tre...
Emisione