spina bifida

  • Nënës i heqin foshnjen nga barku dhe ia vendosin sërish

    Një 26-vjeçare shtatzënë iu nënshtrua një operacioni të rrallë, të heqjes së foshnjes nga barku për trajtim dhe vendosjes së tij sërish në vend. Procedura e pabesueshme u bë për të trajtuar fëmijën e pa lindur ende të Bethan Simpson, pasi testet zbuluan se ai kishte spina bifida. Sipas...
Emisione