Stop dhe Fundjava bëjnë me shtëpi të re familjen e varfër në Shijak

  • STOP – EMISIONI 140 (SEZONI 4)

    Deputetët “tradhtarë” të listave, që bënë betimin. Në prag të protestës së rradhës të opozitës shqiptare,Renaldo u është drejtuar qytetarëve, për t’i pyetur për deputetët “tradhëtarë”, që bënë betimin dhe morën mandatin në parlament.Ata u përzgjodhën nga krerët e partive, të cilët menduan, se nuk do t’u vinte rradha...
Emisione