sulmet e 11 Shtatorit

  • Foto/ Reagimi i ish-Presidentit Bush gjatë sulmeve të 11 Shtatorit

    Mediat amerikane kanë publikuar fotografi të ish-Presidentit amerikan George W. Bush si ka reaguar kur mësoi për sulmet terroriste të 11 Shtatorit 2001 në kullat binjake. 17 vjet nga këto sulme, Presidenti Bush shihet duke bërë telefonata pikërisht në momentin kur aeroplani i dytë u përplas me njërën prej...
  • Gjykata në SHBA: Irani përgjegjës për sulmet e 11 Shtatorit

    Gjykata e Nju Jorkut vendosi që Irani dhe një degë e ushtrisë iraniane e quajtur “Rojtarët e Revolucionit Isalmik” janë përgjegjës për sulmin terrorist të 11 Shtatorit 2001, ku u vranë më shumë se 1 mijë amerikanë. Gjykata u shpreh se nuk ka prova se Irani kishte lidhje të...
Emisione