sulmi ndaj policise ne elbasan

  • Sulmi ndaj policisë në Elbasan, thirren për të dëshmuar në gjykatë 4 efektivë

    Në datën 11 Prill në Gjykatën e Krimeve të Rënda do të dëshmojnë katër oficerë policie të cilët u goditën me një mjet të blinduar në Shtator të vitit 2017 në hyrje të tregut Agro-Ushqimor në Elbasan. Deklarime do të japë dhe ish-nëndrejtori i Policisë së Elbasanit Gjergj Oshafi....
  • Prokuroria e Elbasanit do të hetojë sulmin ndaj policisë

    Prokuroria e Krimeve të Rënda ka kaluar për kompetencë në Prokurorinë e Elbasanit hetimet për sulmin ndaj policisë të ndodhur në Shtatorin e vitit të kaluar në ketë qytet. Krimet e Rënda kanë njoftuar Gjykatën se nuk do të vijojnë më hetimet për Suel Çelën (i njohur edhe si...
Emisione