Tomáš Petříček

  • Çekia dhe Franca mbështetje për integrimin

    Çekia është e gatshme që të lobojë që vendet e Këshillit Europian të votojnë pro çeljes se negociatave të anëtarësimit për Shqipërinë. Gjatë vizitës në Tiranë, në konferencë të përbashkët për shtyp me Ministrin e Jashtëm Genti Cakaj, kreu i diplomacisë çeke Tomáš Petříček thotë se integrimi i vendit...
Emisione