tregtia

  • Projekti i BB: Të lehtësohet tregtia dhe transporti në Ballkanin Perëndimor

    Shqipëria përfiton 20 milion Dollarë nga projekti i ri i Bankës Botërore. I miratuar sot nga bordi i drejtorëve të Bankës Botërore, ky projekt me vlerë 90 milionw në fazën e parw, parashikon të zvogëlojë kohën dhe koston e tregtisë në të gjithë Ballkanin Perëndimor. Pritja në kufi i...
  • Moti bllokon bujqësinë dhe tregtinë

    Më shumë se 100 hektarë me të mbjella në zonën e Fierit janë shkatërruar si pasojë e ngricave. Fermerët thonë se të gjitha paratë që kanë investuar janë të humbura. Por përveç dëmeve që ka sjellë në bujqësi, moti i keq ka paralizuar edhe tregtinë. Administratori i Konfindustria-s, Gjergj...
Emisione