universiteti i Shkodrës

  • “Braktiset” Universiteti i Shkodrës

    Ulet numri i studentëve që kanë zgjedhur për të studiuar në Universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër. Sipas rektorit Adem Bekteshi, numri i regjistrimeve këtë vit është 200 më pak se në 2017. “Në Universitetin e Shkodrës janë regjistruar 44 % e gjithë kuotave që Universiteti ka ofruar për gjithë...
  • STOP – EMISIONI 79 (SEZONI 3)

    Durrës, hidrantet e spitalit si kalaja e Rozafës, vihen ditën, vidhen natën?! Në prill të këtij viti emisioni “Stop” tregoi, sesi spitali i Durrësit kishte mungesë të hidrantevë të shuarjes së zjarrit.Administrata e spitalit tha në atë kohë, se hidrantet kishin rënë pre e grabitjeve, edhe pse objekti ka...
  • STOP – EMISIONI 1 (SEZONI 2)

    Stina “e mbarë” e hashashit në Shqipëri! Në pjesën e parë të emisionit Stop trajtohet me humor dhe ironi bilanci i të korrave të hashashit gjatë kësaj vere në Shqipëri.Më pas një iniciativë solidariteti për viktimat e tërmetit në Amtrice në Itali.Dhe në fund të pjesës së parë, intervista...
Emisione