vaji i ullirit ekstra i virgjer

  • Zbulohet sekreti i vajit të ullirit, si ndikon në shëndet

    Zbulohet sekreti i vajit të ullirit ekstra të virgjër. Ai lëshon një proteinë në gjak që mbron zemrën dhe ndikon në shëndetin kardiovaskular, duke evituar krijimin e mpiksjes së gjakut dhe rrjedhimisht infarktet. Kjo është arritur të vërtetohet nga një kërkim i ekspertëve kanadezë të St. Michaels Hospital të...
Emisione