vanesa petrovci

  • Petrovci sjell në Tiranë “Kreolët e Ballkanit”

    Dashuria, urrejtja, hakmarrja, lumturia dhe shpresa për një botë më të mirë, për një atdhe më të dashur. Me këto ndjenja që shkojnë nga njëri ekstrem në tjetrin, Enver Petrovci sjell shfaqjen teatrale “Kreolët e Ballkanit”, e shkruar dhjetë vite para luftës në Kosovë duke parashikuar saktë ngjarjet para...
  • Enver Petrovci flet për familjen (Video)

    Regjisori dhe aktori Enver Petrovci ishte i ftuar në emisionin “Rudina” në Tv Klan për të folur për shfaqjen “Kreolët e Ballkanit” dhe jo vëtëm. Ai foli edhe për familjen dhe tregoi marrëdhënien e tij me fëmijët. Petrovci është i martuar me pianisten Valbona dhe kanë bashkë tre fëmijë,...
Emisione