vasil melo

 • Atentat në shtëpinë e Sabit Brokaj (31 tetor 1998)

  Rreth orës 04:30 të mëngjesit, persona të paidentifikuar akoma, pranë derës së banesës së Sabit Brokaj, kanë ndezur një leckë të lagur me benzinë si dhe kanë hedhur një sasi të konsiderueshme benzine pranë derës së tij. Flaka ka përpirë banesën e Zotit Brokaj duke djegur të gjitha orenditë...
 • Vasil Melo intervistë për Kushtetutën (19 tetor 1998)

  Kryetari i PBDNJ Vasil Melo intervistë për idenë e Partisë Demokratike për rishqyrtimin e Projekt Kushtetutës. Sipas Melos është vonë për këtë sepse projekt Kushtetuta ka kaluar në Parlament. “Ne mendojmë se kishte kohë para se Kushtetuta të kalohej në Parlament që të bëhej një tryeze e partive. Një...
 • Vasil Melo për bashkimin e të majtës (18 tetor 1998)

  Vasil Melo intervistë për idenë e Fatos Nanos, për bashkimin e së majtës. Sipas Melos kjo është një ide që duhet të diskutohet paraprakisht me partitë e tjera. Gjatë intervistës ai u shpreh : ” Unë nuk jam as parti e majtë dhe as parti e djathtë, un jam...
 • Vasil Melo për referendumin e Kushtetutës (17 tetor 1998)

  Kryetari i partisë “Partia Bashkimi i të Drejtave të Njeriut” Vasil Melo shprehet në një intervistë për referendumin e Kushtetutës. Sipas Melos votat për miratimin e këtij referendumi duhet të jenë shumicë mbi 70% e votave sepse kemi të bëjmë me një dokument thelbësor ku do të konsultohet shteti dhe...
 • Tryeza e partive për çështjen e Kosovës (13 tetor 1998)

  Partitë Parlamentare mblidhen në një tryezë të përbashkët, nga një ftesë e Partisë Republikane. Për herë të parë demokratë e socialistë, kanë diskutuar sëbashku për të dalë në një deklaratë të përbashkët për Kosovën. Kreu i republikanëve, Fatmir Mediu, paraqiti një projekt deklaratë për të cilën socialistët u shprehën...
Emisione