Vettingu në polici

  • Meta kthen Vettingun në polici

    Presidenti Meta ka kthyer për rishqyrtim në Parlament ndryshimet që shumica i bëri ligjit për Vettingun në polici. Sipas kreut të shtetit, këto amendime të mirtuara në fund të muajit Mars cënojnë parimet dhe standardet e ligjit ekzistues, si dhe nuk krijojnë garancitë e nevojshme se një proces kaq...
  • Përzgjidhen emrat e komisionit të vlerësimit të Vettingut në polici

    Përzgjedhja e emrave te Komisionit të Jashtëm të Vlerësimit dhe Sekretariatit Teknik i hap rrugë nisjes së procesit të Vettingut për rreth 300 drejtues të lartë në Polici, Gardë e SHÇBA. Më pas në proces do të kalojnë të gjithë punonjësit e policisë. Ligji, sipas Ministrisë së Brendshme, ka...
  • Vettingu në polici/ Xhafaj: Nuk mund të jesh polic qarkullimi dhe njëkohësisht pronar hoteli

    Vettingu në polici është kryefjala e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj gjatë këtyre ditëve në takimet që po zhvillon me qytetarët në qytete të ndryshme të vendit. Nga Lezha, Xhafaj tha se një polic qarkullimi  nuk mund të jetë dhe pronar hoteli. Nuk mund të jenë të dyja. Se hotelin nuk e...
Emisione