vettingu ne policine e shtetit

  • Vettingu në polici, Parlamenti rrëzon dekretin e Metës

    Parlamenti rrëzoi dekretin e Presidentit qe ktheu per rishqyrtim amendimet e ligjit për Vettingun e policisë. Vetëm me 79 votat e mazhorancës, ju hap rrugë që këtë proces në nivelin e dytë dhe të tretë të uniformave blu ta kryejë struktura e Shërbimit të Brendshëm dhe Ankesave në Policinë...
Emisione