Viktor Zhusti

  • ZONE E LIRE – EMISIONI 629

    Të ftuar: Holta Pilz Intervista: “Nje buildere si Holta Pilz” Edmond Tupe, Robert Aliaj Dragot Intervista: “Kujtimet e Karrikes” Alketa Haxhiu, Rose Anne Bisiaux, Remi Allaigre, Claire Jarjat  Gezim Kame, Eva Alikaj, Viktor Zhusti Intervista: “Terror” Liridon Rashiti  Riad Celufaj, Senad Nikshiqi Intervista: “Riadi, heroi i kuq”...
  • “Medea”, kryevepra e antikitetit premierë në teatër

    Për “Medean” tragjedinë e shkruar nga Euripidi, Kiço Londo, shkoi deri në Greqi për të gjetur regjisorin që do ta ngjisë atë nga 3 Shkurti në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”. Dimitris Mylonas bashkë me drejtuesin e institucionit përzgjodhën më të rëndësishmit e skenës së teatrit dhe...
Emisione