vili minarolli

 • Partia Demokratike konference shtypi (23 tetor 1998)

  Partia Demokratike denoncon pushimet nga puna të nënpunësve që morën pjesë në ceremoninë e varrimit të Azem Hajdarit. Sekretari i demokratëve Ridvan Bode theksoi se deri tani partia e tij ka kërkuar një qeveri teknike. Sipas tij përsa i përket dialogut ai do të bëhet i mundur vetëm nëse...
 • Blerim Çela lirohet nga burgu (05 tetor 1998)

  Gjykata e Faktit Tiranë, liron Blerim Çela  i njohur si i fundit zyrtar demokrat i akuzuar për krime kundër njerëzimit. Gjygjtarja Fatmira Laskaj vendosi për Blerim Çelën masën e arrestit për ish kreun e  Kontrollit të Shtetit,arrest në shtëpi, çka do të thote se Çela deri në përfundim të...
 • Vili Minarolli intervistë për TVSH (04 tetor 1998)

  Vili Minarolli jep një  intervistë  në lidhje me ligjin e medias dhe rritjes së aksioneve tek privatët. Gjithashtu Minarolli deklaron se ky ligj duhet të bazohet edhe në ligjet e tilla Europiane, ku duhet të ruhet interesi kombëtar dhe pastaj ai privat. “Unë jam kundër ligjit për rritjen e aksioneve...
 • Partia Demokratike konferencë shtypi (02 tetor 1998)

  Partia Demokratike jep një konferencë shtypi për qeverinë e re të Majkos. Sipas Lidhjes Demokratike kryeministri i ri Pandeli Majko, është “delfini” i Nanos. Ata e kanë vazhduar më tej  akuzen e Berishës mbi shëndetin mendor dhe psikologjik të kryeministrit Majko. Ata theksuan se një njeri që sëmundjen e...
 • Sali Berisha konferencë shtypi për Lazaratin (03 Shtator 1998)

  Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha flet në një konferencë  për shtyp në lidhje me Lazaratin. Sipas Berishës incidentet në Lazarat kanë marrë shkas nga plagosja e një fëmije nga ana e policisë. Familjarët dolën të protestojnë ndaj policisë por në mënyrë paqësore pa armë. Ai dhe Partia Demokratike...
Emisione