Vuno

  • Reportazh/ Vunoi dhe Dhërmiu kthehen në identitet

    Dhjetëra vite më parë dy fshatrat bregdetarë Dhërmi dhe Vuno ofronin një pamje të lidhur me njëra – tjetrën, duke nisur që nga mënyra e jetesës së banorëve e deri të arkitektura e shtëpive dhe kalldrëmit në rrugë. Në vitet e postkomunizmit, dora e njeriut por dhe degradimi në...
  • Shpallen fituesit e 21 “Festave Lokale”

    Nga e premtja,Vunoi, është kthyer në një pikëtakimi të vizitorëve vendas dhe turistëve të huaj. Është “South Outdoor Festival” që për të dytin vit është angazhuar në zgjerimin e hartës së vendeve që mund të vizitosh dhe të kalosh disa ditë pushimi, jo vetëm në bregdet, por edhe në...
  • Vunoi do të jetë epiqendra e “South Outdoor Festival”

    “South Outdoor Festival”, i cili si objektiv kryesor të bashkëpunimit të qeverisë shqiptare me atë gjermane, ka promovimin e turizmit dhe thithjen e sa më shumë vizitorëve të huaj në vendin tonë, në edicionin e tij të dytë do të zhvillohet në Vuno. Ky festival, i cili për tre...
Emisione