Xhani Demika

  • RUDINA – EMISIONI 07 MAJ 2019!

    Të ftuar: Arlinda Dudaj – Shtëpia Botuese “Dudaj” Ajo është një grua ikonë, e veçantë dhe revolucionare, e cila ka frymëzuar botën me historinë e saj duke vënë forcën dhe zërin e saj në shërbim të idealeve më të larta. Bëhet fjalë pikërisht për ish-Zonjën e Parë të SHBA-së, Michelle...
Emisione