zani caushi

 • Zani Çaushi intervistë (24 tetor 1998)

  Pas seancës gjyqësore, Zani Çaushi jep intervistë. Sipas tij, ai është i pafajshëm dhe të gjitha akuzat që rëndojnë mbi të janë të paverteta dhe të pabaza. I pyetur se si ndihet në burg, ai shprehet se është 10 herë me i fortë dhe pretendon se lirimi do të...
 • Seanca gjyqësore e Zani Çaushit (24 tetor 1998)

  Zani Çaushi dhe shokët e tij që akuzohen se kanë qënë pjesë e një bande të armatosur, u përballen sot në seancën gjyqësore me gjashtë deshmitarë të thirrur nga organi akuzës. Vetëm dy prej tyre kanë akuzuar Zani Çaushin se është autor i vrasjes së dy personave, por është...
 • Gjyqi i Zani Çaushit dhe bandës së tij (13 tetor 1998)

  Zani dhe banda e tij gjenden sërish përballë trupit gjykues. Në seancën e sotme ishte rradha e të pandehurve dhe avokatëve të tyre përkatës të kundërshtonin akuzat e prokurorëve. Avokati i Zani Çaushit, Gazmend Zeneli u kërkoi trupit gjykues që të pyeten disa shtetas si dëshmitarë mbrojtës. Ai kërkoi...
 • Zani Çaushi shoqërohet në gjykatë (12 tetor 1998)

  Masa të forta sigurie gjatë shoqërimit të Zani Çaushit dhe bandës së tij për në gjykatë. Disa dhjetëra policë të sigurisë së lartë , Forcave të Briskut ,të Repartit Ushtarak dhe të RENEAs janë mobilizuar sot në ruajtjen trupore të Zani Çaushit dhe pjesëtarëve të tjerë të bandës së...
Emisione