Zoje Latifaj

  • Gruaja: Burri më vdiq në punë i asfiksuar nga gazi, por mjeku ligjor…

    Zoje Latifaj tregoi për emisionin”Stop” sesi bashkëshorti i saj, Rito Latifaj humbi jetën i asfiksuar nga gazi më 26 Maj 2016, vetëm një muaj pasi kishte filluar punë tek puset e naftës në Kocul. “Kishte 20 ditë i punësuar si roje në zonën e naftës. E pritëm në darkë...
  • STOP – EMISIONI 8 (SEZONI 4)

    QSUT, medikamenti i munguar për pacientët e onkologjikut. Në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” gjatë muajit Shtator ka munguar medikamenti i quajtur “Avastin”. Emisioni “Stop” konstatoi mungesën e këtij medikamenti në pavionin onkologjik dhe u interesua pranë depos farmaceutike në QSUT. Qytetarja – Si je? Si kalon? Interesohem për...
Emisione