Zvezdë

  • Banorët i japin 28 mln lekë, punonjësi i sigurimeve “zhduket”

    Disa banorë të fshatit Zvezdë të Korçës denoncuan në emisionin “Stop” vjedhjen e kontributeve të sigurimeve shoqërore. Një banor u shpreh: “Prindërit donin të paguanin sigurimet për pensioni. Njohëm një person këtu që punonte te sigurimet, i cili u nxorri nga 12 vite punë, 2 milionë e 600 mijë...
  • STOP – EMISIONI 24 (SEZONI 4)

    Skandali në “Stop”, hetim personave të kapur nga kamera e fshehtë. Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Stop” u transmetuan me zë dhe figurë punonjësit e policisë, duke shitur pjesët e këmbimit në ofiçinën e policisë me para nën dorë. Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, në Ministrinë e...
Emisione