FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 274FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 274

12:00 24/09/2017

Ozan fillon drejtimin e kompanisë së Harunit duke filluar kështu partneritetin e tij me Damirin.

Hazall është si në ëndërr pas propozimit të marrë. Disa foto të sajat do të ngrejnë dyshime mbi të.

Çfarë do të bëjë Xhihani?

Ekrem vazhdon të jetë në spital. Si është gjendja shëndetësore e tij?

Duke e menduar fajtore, Damir nuk përmbahet ndaj Asumanit. A do të mundet ajo të shpëtojë?

Në takimin e rradhës mes Damirit dhe Hazallit, dikush do të vijë i paftuar.Të ngjashme