FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 275FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 275

23:02 24/09/2017

Çfarë do të ndodhë në përballjen e Xhihanit me Damirin dhe Hazallin?

Xhihan ndërmerr masa të ashpra kundër Hazallit duke e mbyllur atë në shtëpinë e Dilarës.

Teksa të tërë janë të tronditur nga situata, Dilara sheh unazën e Hazallit. Si do të reagojë ajo?

Xhansu përpiqet të qëndrojë pranë motrës së saj.

Damir nuk po e përballon fare mirë gjithçka ndodhi. Cili do të jetë plani i tij?

Duke ruajtur pozicionin e tij të trupërojes, Ozkan vëren mikun e ri të Ozanit.

E gjendur pa alternativa, Asuman do të shkojë në shtëpinë e Dilarës dhe do të kryejë misionin e saj. Të ngjashme