FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 276FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 276

21:00 30/09/2017

Tashmë që mund të flasin sërish me njëri-tjetrin, Damir i premton Hazall se do të gjejnë një zgjidhje ndaj situatës së tyre.

Dilara detyron Hazallin të dalë nga dhoma e ti bashkohet mëngjesit me familjen e saj.

A do të mundet Asuman të gjejë më në fund mbështetjen për të cilën ka nevojë?

Xhansu ka gjetur një motiv për të ecur përpara dhe vazhdon e gëzuar punën e saj në kopësht.

Ozan vazhdon bashkëpunimin me Damirin. Ai mbështet gjithashtu marrëdhënien e tij me Hazall.

Rahmi përpiqet ti hapë sytë.

Xhihan qëndron pranë Hazallit.

Ozkan paralajmëron Ozan që të mos përfshihet sërish në kumar, por e ka të kotë. Çfarë do të bëjë Ozkan?Të ngjashme