FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 277FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 277

12:00 01/10/2017

Rahmi shkon që të nxjerrë Ozanin nga loja, por duket e pamundur.

Xhihan detyrohet të përfshihet në lojën e pokerit. Çfarë do të ndodhë?

Damir nga ana tjetër ka filluar përgatitjet për dasmën e tij me Hazall.

Ndërsa Xhihan përpiqet të rregullojë situatën me Ozanin dhe ti qëndrojë pranë Xhansusë, Hazall kërkon ndihmën e Asumanit për të vazhduar procedurat e martesës.

Ozan përfshihet në një mbrëmje të shfrenuar ku konsumon sasi të mëdha alkooli. Mëngjesi i së nesërmes do të shndërrohet në ditët më të vështira të jetës së tij.

Ndihmën e kujt do të kërkojë ai?Të ngjashme