FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 279FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 279

23:00 01/10/2017

Ozan është ende i shokuar, ndërkohë Xhihan me Jalldërëm përpiqen të gjejnë një zgjidhje.

Ozan merret në pyetje. Çfarë do të ndodhë tashmë me të?

Ndërsa Damir çohet me urgjencë në spital, Hazall akuzon të ëmën që i prishi lumturinë.

Ajo, Dilara dhe Rahmiu, dërgohen në komisariat.

Xhihan mëson se çfarë ka ndodhur me Hazalllin. Si do të reagojë ai?

Ndërsa Hazall rrefen çfarë ka ndodhur, Rahmi dhe Dilara përfundojnë pas hekurave.

Xhihan përpiqet t’u japë atyre kurajo. Si do të jetë përballja e Hazall me Xhihanin?Të ngjashme