FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 282FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 282

13:00 08/10/2017

Dilara sjell Ekremin në shtëpi duke e prezantuar te të tërë si babain e saj biologjik.

Xhihan dhe Ozan më në fund rekuperojnë marrëdhënien e tyre.

Cili është lajmi i lumtur që Xhihan sjell për Xhansunë?

Damir ende nuk ka hequr dorë nga Hazalli. Ai do të shfrytëzojë sërish Asuman për të përmbushur planin e tij.

Hazall dhe Damir do të vazhdojnë të shihen në fshehtësi duke kaluar momente romantike sëbashku.

Ozan nga ana tjetër ka vendosur të hakmerret ndaj mikut të tij.

 Të ngjashme