FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 283FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 283

23:00 08/10/2017

Pas trajtimit, më në fund Xhansu është shëruar plotësisht.

Hazall bën gati valixhet për t’u arratisur. E shqetësuar kur mëson këtë të vëretë Dilara telefonon Xhihanin.

Përse Asuman vazhdon afrimitetin e saj me mikun e Damirit?

Policia do të arrestojë Damirin. Për çfarë akuzohet ai? Asuman i rrëfen gjithçka Dilarës dhe Xhihanit.

A do të mundet Hazall të kuptojë se kush është Damir në të vërtetë?

Kanë kaluar tre muaj. Xhihan ka marrë një vendim pa kthim pas.

Cili është fundi që i pret personazhet?

 Të ngjashme